Napospart

Napospart

Napospart  Neszebár folytatásaként északra, egy patkó alakú öbölben terül el. A bolgár tengerpart déli szakaszának legnagyobb üdülőközpontja. Homokos strandja 6 km hosszú, a szállodák általában 100-150 méterre közvetlenül a tengerpart mellett sorban helyezkednek el.

Naposparton minden megtalálható, ami egy élményekkel teli aktív nyaraláshoz szükséges. A homokos tengerpart és az öböl meleg vize mellett rengeteg vízi és szárazföldi sportolási lehetőség várja az ide látogatókat. Méltán népszerű a kicsiknek és nagyoknak is rengeteg szórakozást nyújtó Action Aqua Park, ami a szállodáktól könnyen megközelíthető. A strandolás és a szórakozás mellett árnyas-fás parkok kedveznek a hűsölni és sétálni vágyóknak. Kulturális programokat is találatunk az üdülőközpont kínálatában, például folklórfesztivált, könnyű-, és komolyzenei fesztiválok is gazdagítják a nyári programokat.

Képekben:

A szállodáktól függetlenül rengeteg helyi étterem kínál hagyományos bolgár és nemzetközi fogásokat. Az üdülővárosban a szórakozni vágyók esténként több szórakozóhely, bár és disco közül választhatnak. A nyugodt, meghitt és romantikus Neszebár is könnyen megközelíthető.