Szállás

Hotel Vigo****

A Hotel Vigo Neszebár újvárosában, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, pár percre az Óvárostól. A szálloda különféle szolgáltatásokat és kikapcsolódási lehetőségeket kínál vendégeinek, mint szabadtéri és fedett úszómedence, bowling, játékterem, szépségszalon, SPA és wellness központ és gyerekfelügyelet. Az elhelyezés kétágyas erkélyes szobákban történik.

Hotel Diamant Residence Hotel&Spa

Hotel Diamant Residence

Napospart legújabb ékköve ez a négy csillagos, All Inclusive szálloda és spa komplexum a tengerparttól 400 méterre. Külső medencéje gyermekek részére kialakított résszel is rendelkezik, de csúszda és játszótér is épült a gyerekek szórakoztatására.

Hotel Arzenál ***

Hotel Arzenál

A szálloda a város déli részén a strand mellett (kb. 30 méter), az Óvárostól kb. 10 percre található. A strand, az Óváros közelsége, valamint a csodálatos panoráma miatt immáron több éve a magyar utasok egyik közkedvelt szálláshelye. A legolcsóbb minőségi part menti szálloda.

Hotel Zlatna Ribka ***

Hotel Zlatna Ribka

A szállodához kitűnő halétterem tartozik, az óváros gyalog könnyen megközelíthető. Fekvés Az új építésű szálloda Neszebar újvárosi részén, a déli strandtól kb. 70 m-re található, az óvárostól 3 percre, az újvárosi sétáló utca lábánál.

Hotel Festa Panorama

Hotel Festa Panorama

Modern szálloda csodálatos kilátással a Napospart öblére. Új-Neszebár parti sétányán fekszik, közvetlenül a tenger mellett. A sekély, finomhomokos strand kb. 150 m-re, az óváros gyalog kb. 1 km-re található.

Hotel Sol Nessebar Mare ****+

Hotel Sol Nessebar Mare

Lazító nyaralás egy nagy területen fekvő szállodában. A finomhomokos strandot lépcsőkön keresztül érhetjük el. Neszebár óvárosa kb. 2 km-re.

Hotel Riviera

A szálloda a város déli részén a strand mellett található. A strand és a csodálatos panoráma miatt immáron több éve a magyar utasok egyik közkedvelt szálláshelye. Az olcsóbb minőségi part menti szállodák közé tartozik.

Hotel Delfin ***

Hotel Delfin

A szálloda a szinte egybeépült Neszebar és Ravda között (közigazgatásilag már Ravdához tarozik), a két települést összekötő partmenti út mellett (kb. félúton) a Hotel Hit***+ mellett, kb. 50 méterre a strandtól helyezkedik el. Családias hangulatú szálloda a strand közelében.

Hotel Sol Marina Palace ****

Hotel Marina Palace

A 2005-ben épült szálloda az újváros területén fekszik közvetlen az óváros előtt. A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány felett helyezkedik el, 2 percre a homokos strandtól. Kellemes, négy csillagos szálloda, a tengerparthoz és az óvároshoz egyaránt közel.

Hotel Mirage of Nessebar ****

Hotel Mirage

A 2008-ban épült Mirage of Nessebar szálloda, közvetlenül a tengerparton, Neszebár déli strand részén, kb. 500 méterre az óvárostól helyezkedik el.